Toimitusjohtaja vaan porskuttaa ilman vastuuta

Sairaslomalla on edennyt päivä kerrallaan menetelmällä vaikka yleistynyt taas uusia vastoin käymisiä mm. työterveyden puolelta uusien lääkemuutoksien myöden suolisto reagoinut pahempaan suuntaan, ollut "ilmapallomainen olotilat", pääsärky tilojen suhteen ei ole rauhoittunut. Lisäksi lenkkeilyt tuottanut haasteita sen suhteen kun päässä heitteleepi, silloin vähäsen auttaa kun katsoi maata kohden. Ainoa hyväpuoli ollut olotiloissa huomattu, että paremmin saanut nukutuksi ja mieli sekä keho olleet saaneet levytyksiä. Siltikin en osaa nukkua kun aikaisin aamuun asti klo 5-6 välillä.

Työterveyden psykiatrian käynnillä vasta olin tietoinen lääkärin laittamasta "sähköisen" lähetteen laittamisesta labraan kun oli myöhemmin lisännyt tekstiä asian suhteen Kanta-tietooni. Viimeksi Kannassa käydessä ei ollut lisäystä laitettu silloin. Sain sen jälkeen varattua itselleni labraan ajan mm. sydänfilmiin ottamiseen sekä kilpirauhasen tutkimukseen ottamiseen varten. 

Samalla kun odottelin omaa vuoroani, näki uuden organisaation "sairaala" puolen vasta valmistuneen rakennuksen sisältä kuinka siitä on tullut. Piti olla paastossa 10 tuntia ennen ladralle menoa vaikka olisin ennen vanhan aikaisesti ollut paastossa 12 tuntia. Sitten vaan odotellen jännityksenä alku viikkoon asti kun silloin kuulen tuloksista sekä samalla on työterveys lääkärille aika varattu.

Lähipäivinä on tosiaan ilmennyt turvotus oloa, päässä heittelehtii erityisesti kun lenkkeilee sekä loppu päivästä ei jaksa muuta kun makoilla ja paniikkikohtauksia tullut yleisesti. Vaikka sielussa sekä elimistö on väsyneet ja suolistot käy ylikierroksilla.

- Onko Suomessa oikeasti näin, että organisaation johdot sekä erityisesti toimitusjohtaja pääsevät "aitaa matalamman" kautta eli helpolla, suoraansanottuna ilman vastuuden ottamista?!? kun työntekijä saanut työstään kärsimyksien ohella työstä diagnoosin sekä samalla alipalkkauksiin ei uskalleta puuttua työntekijän puolesta.

- Mitä jos organisaatiossa on oma ammattiliiton vastaava JUKO tai luottamusmies mutta saattaa sanoa, että hän ei pysty vaikuttamaan tai ollaan vastaamatta?!?

Mielenkiinnolla olisi mukavata kuulla lakipykälät sekä faktat lakimieheltä ja tulen ottamaan asian selville vaikka jonkun mielestä olisi TABU! tai sanottaisi ei työntekijällä oikeutta olisi ja tulisi vaan häviämään puheet tulisi vastaan!