Sairasloma jatkuu ja päivä kerrallaan..

Kerkesin sairaslomalla olla lokakuun jossa sisältyi alku vaiheessa voimattomuutta, uupumutta, unettomia öitä vaikka kehoni sekä sieluni olivat illasta väsyneet. Mutta nukkumiset oli muutaman tunnin pituisia, eikä aikaisin aamusta nukuttanut vaan enää. Sairasloman toisella viikonloppu vaiheessa sain takaisin motivaation lenkkeilyihin niin hyvin, että tuli käytyä lähes päivittäin viikossa paitsi yhden päivän jätin aina välistä.

Kerkesin käydä työhaastattelussa kokonaan eri paikkakunnalla kahdesti loka-marraskuun aikana ja jännän äärellä asian suhteen.
Minulla on myös yleistynyt lähes päivittäiseksi isommat päänsäryt, eikä ole meinannut auttaa Burana 600mg sekä suolistoni vaan enemmän on stresseihin vaikuttanut. Lisäksi joitain asioita unohdellut josta minulle on ammattilaiset kertoneet, että syynä olleet pitkään olleista stressistä, suolistojen stressailuista, leposyke ollut maksimissaan pitkän ajan.


Minulla oli työterveyden psykologialle aika varattu 29.10, kirjoitti minulle sairaslomaa muutaman kuukauden lisää kun kerroin kuulumiseni sekä kuinka enemmän paniikkihäiriötä ollut mitä lähemmäksi saavutaan aikaisemman sairasloman päättymis päivään 8.11 asti.