Marraskuun 2021 kuulumiset

Siitä on hieman aikaa vierähtänyt kun olen blogiin päivitystä luonut. Sairaslomapäivät vaan eteneet eteenpäin ja viime kirjoitelman mukaisesti oireilut on jatkuneet sekä arkistointi työtehtävistä jättänyt hakemuksen sitä mukaan kun esim. Kuntarekryssä ollut haettavissa. Minulla on uudestaan labralle aika sydänfilmin ottamiseen sekä kilpirauhasen/paniikki vuoksi perus labralle veren luovuttamiseen.

Edelleen minua säälittää kollegan kohdalla (mikäli on töissä?) kuinka kestää "muka väliaikaisessa" paikassa entisessä Vetrean tiloissa, tarkalleen homepesässä. Kyllä se karu totuus on ainakin Sote:n johdojen kohdalla, että eivät yksinkertaisesti ajattele työntekijöitten hyvinvointia sekä palkkauksista vaan ajattelevat omia etujaan sekä kaikenlaisien perustein itselleen palkan korotuksia jottei niitten tarvitsisi nähdä todellisuus tilanteet organisaatioissa. Tulee väkisin mieleeni kun olisivat eduskunnassa töissä, palkat juoksee joka reiästä sama kun istuisivat kahvitauolla juoruilemassa koko työpäivän tai shoppailla työpäivän parissa kaikenlaisien etujen kera. Vihaksi pistää oikein kirjoitellessa mutta minkäs teet...

Ahdistuneisuus sekä paniikkioireet tuntuvat yleistyvän vaan jälleen kerran kun joulukuuta kohden mennään. Tulee todennäköisesti olemaan tuleva kuukausi yhtä helvettiä viime vuoden joulukuu-tammikuu ajoilta tulleitten asioitten vuoksi traumaattisesti/kummittelemaan. Eilen 29.11 uutisessa kerrottiin osa-aikaisesta työstä, ettei suomalaiset ole kiinnostuneet ottamaan tutkimus tuloksien mukaan. Yleinen syy on ei ole kokonais palkkauksesta kyse sekä ei ole kokopäiväinen vakituinen työstä kyse. Minä pystyn samaistumaan tuohon ryhmään oikein molempien käsien nostamalla reilusti. Kun uutisessa sanottiin osa-aikaisia töitä olisi kyllä mutta henkilöitä ei ole hakeutunut osa-aikaisuuksiin.